over Lederwaren De Wit
 

 
CONTACT:
info@lederwarendewit.be
Tijdens de openingsuren : +32(53)781046
ADRES:
Roeveld 10-12
9320 Erembodegem (Aalst)
België

OPENINGSUREN:
- Van dinsdag tot zaterdag is de winkel in Erembodegem open van 9:30 doorlopend tot 18:00.
- Elke eerste zondag van de maand is de winkel open van 13:30 tot 17:30.
- Op maandag en feestdagen is de winkel gesloten.


Lederwaren De Wit staat voor keuze, kwaliteit en service.
Wij streven er naar om steeds een uitgebreid aanbod aan te bieden aan een eerlijke prijs naar de kwaliteit en dit met een goede service na verkoop. Deze service gaat van onderhoud tot herstellingen en nog veel meer.

Van fabrikant tot detailhandel.
In 1946 is Jozef De Wit samen met zijn echtgenote de productie van kleine lederwaren gestart. Deze productie is nadien uitgebreid met handtassen en lederkleding. Bouwend op de traditie van mode en kwaliteit is Lederwaren De Wit uitgegroeid tot het toonaangevend bedrijf in de modewereld van het leder en textiel.

Wie zijn wij?
Lederwaren De Wit is een familiebedrijf en dit reeds 4 generaties. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij iedereen perfect bijstaan met raad en daad.

Wat kan je bij ons vinden?

 • In lederen jassen hebben wij de grootste keuze van België. Dit is zowel voor dames als voor heren in alle mogelijke stijlen, afwerkingen en verschillende prijsklassen.
 • Het leder hebben wij aangevuld met jassen in textiel en dit terug in verschillende uitvoeringen voor dames en heren.
 • Voor de heren hebben wij een zeer uitgebreid aanbod in textielkleding van het merk State of Art, aangevuld met Bugatti en andere merken.
  Ook voor de dames hebben we textielkleding van Frank Walder.
 • De kledingafdeling bevat ook kleding accessoires zoals ceinturen, kousen, dassen, sjaals, hoeden, petten, mutsen, handschoenen en nog vele andere accessoires. Kort samengevat kunnen wij iedereen volledig kleden.
 • Handtassen bieden wij aan in tal van merken, formaten, kleuren, prijsklassen, afwerkingen en verschillende materialen.
 • De bagage die we verdelen komt integraal van het merk Samsonite aangevuld met Hedgren. Deze collectie bestaat uit reiszakken, reiskoffers, handbagage, rugzakken, toilettassen, beautycases, kledinghoezen, kofferriemen en nog tal van andere reisbenodigdheden. Wij verdelen zowel het label Samsonite als American Tourister.
 • In de afdeling kleine lederwaren vind je laptop- en boekentassen in zowel leder als in stof. Deze tassen en rugzakken zijn telkens in verschillende formaten. Wij hebben ook een zeer uitgebreid aanbod aan portefeuilles, portemonnees, geldbeugels, sleutelhangers en - etuis, pennenzakken, schrijfmappen, herentassen, briletuis, juweelkisten, make-uptasjes en nog tal van andere accessoires zoals onder andere onderhoudsproducten.

  De showroom telt 2500m² gevuld met modeartikelen en heel wat accessoires.
  Hij is voorzien van alle modern comfort, waarbij een airco zorgt voor een aangename winkeltemperatuur.
  Vergeet ook niet onze koffiebar tijdens of op het einde van uw bezoek: hij is gezellig ingericht en is voorzien met tal van lekkers.
  En voor het inladen is er een ruime parking voor de deur!

  Social media:

  Vind in onze webwinkel

  Sale

  Unavailable

  Sold Out